Zoeken naar wordpress website

 
 
wordpress website
 
10 tips om te voorkomen dat je WordPress-website wordt gehackt Marketingfacts.
Een serieuze WordPress hosting provider is hier zeker veel waardevoller. Hoe moet een WordPress gebruiker weten hoe hackers en bots aan de slag gaan? Ik mis hier zeker de informatie hoe de lezer de verschillende punten kan aanpakken, bijvoorbeeld hoe herken je een goede hosting provider voor een WordPress website?
Kan mijn WordPress website eerst offline getest worden?
Heb je momenteel al een website online staan, maar wil je een nieuwe WordPress website gaan maken en deze eerst offline opbouwen? Er zijn een aantal mogelijkheden om WordPress op te bouwen zonder dat je deze direct op je hoofddomein hoeft te plaatsen, zie hieronder een paar opties om dit te doen.:
Wordpress website bouwen Dlogic.nl.
Wie we zijn. Wat we doen. WordPress website bouwen. Wordpress website bouwen. Een professionele wordpress website bouwen voor uw eigen bedrijf? Heeft u een verouderde website en bent u toe aan een nieuw design? Dan kan Dlogic voor u een professionele website bouwen.
Eigen WordPress website maken? De 1 WordPress handleiding 2018.
Bij het WordPress hostingpakket van Xel wordt WordPress automatisch geïnstalleerd. Bij SiteGround heb je in het bestelproces een knop met Install WordPress on my website. En met het online starterpakkt van Xel kan deze handleiding volgen voor het installeren van een WordPress one-minute-script.
Handleiding verhuizen Wordpress website.
Daarbij wordt gebruik gemaakt van een Wordpress plugin. De procedure om een Wordpress website te verhuizen is de volgende.: Download alle bestanden van de website via een ftp programma naar uw eigen computer. Maak een dump van de database die door Wordpress gebruikt wordt.
Hoe zet ik mijn lokale WordPress website online? Enkele tips.
Het kan zijn dat je de database op de server een andere naam, gebruikersnaam en wachtwoord hebt gegeven. Als dit zo is moeten we het WordPress configuratie-bestand ook aanpassen, anders gaat je website niet werken. Ga naar de map waarin je lokale WordPress site staat.
WordPress website sneller maken? 19 Tips voor 80% laadtijd.
17 mei 2016 door Rick Sportel 18 reacties Categorie: WordPress Optimalisatie Tags: Varnish Hosting WordPress, WordPress CDN, WordPress Snelheid, WordPress Themes. Over Rick Sportel. Online marketeer met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing, WordPress en blogging. Perfectionst en daarom een interesse voor website optimalisatie, in het bijzonder WordPress optimalisatie.
WordPress website traag? Lamper Design.
https//lamper-design.nl/wp-content/uploads/2016/02/fout-blog-1.jpg: 321 845 Kees Lamper Kees Lamper 2016-02-21 225718: 2016-02-22 085954: 7 veel gemaakte WordPress fouten Beveiliging, Tips, WordPress 10 tips voor betere WordPress website beveiliging. 321 845 Kees Lamper Kees Lamper 2016-02-14 232610: 2016-02-22 073715: 10 tips voor betere WordPress website beveiliging Tips, WordPress Pas zelf je WordPress website aan met CSS.

Contacteer ons